Zoeksuggesties

{{{name}}}

Product suggesties

Categorie suggesties

{{{name}}}

Merk suggesties

{{{name}}}

Bosbouw thema`s

{{{name}}}


Nieuw
Aanmelden voor de Nieuwsbrief

ALLES WAT PROFESSIONALS NODIG HEBBEN: ONS GESELECTEERDE SPECIALE ASSORTIMENT

Alles uit één hand: of het nu gaat om persoonlijke beschermingsmiddelen, gereedschappen, zaagkettingen & zaagbladen of bosmaaiwerkzaamheden – wij hebben alles wat u daarvoor nodig heeft. Daarnaast hebben wij natuurlijk ook bijpassende werk- en beschermende kleding en ook veel praktische apparaten in het assortiment.

UW VEILIGHEID STAAT BIJ ONS CENTRAAL

UW VEILIGHEID STAAT BIJ ONS CENTRAAL

In de bosbouw en kwaliteitsborging gelden soortgelijke regels. Bij producten van KOX heeft kwaliteit daarom absolute prioriteit. Elk product dat onze fabriek verlaat is van ontwikkeling tot productie zorgvuldig en grondig getest.

Ons assortiment wordt continu aangevuld en geoptimaliseerd. Dat gebeurt op basis van feedback van de klanten en onze ervaring. Natuurlijk letten wij ook bij bekende partners op betrouwbare kwaliteit en regelmatige kwaliteitscontroles. Wat ons niet overtuigt, komt niet in het assortiment en wat onze klanten in het verleden niet 100% heeft overtuigd al helemaal niet.

WIJ WETEN WAT BELANGRIJK IS

WIJ WETEN WAT BELANGRIJK IS

Wij zijn de betrouwbare partner voor iedereen die met passie in het bos en de tuin werkt en geven graag advies bij de keuze van de uitrusting. Ongeacht of het om het kappen van hout of groenonderhoud gaat of dat u een bosbouwer of particuliere eigenaar van een motorzaag bent. Ook bosbouwbedrijven en overheidsinstanties als Staatsbosbeheer die hout kappen, vinden bij KOX niet alleen de juiste uitrusting, maar ook een betrouwbare partner.

VERTROUWEN EN BETROUWBAARHEID

Kwaliteit zorgt voor bekendheid. Al meer dan 40 jaar is KOX bekend in de bosbouwsector en is allang meer dan alleen een insidertip onder professionals. Veel van onze klanten zijn via particuliere aanbevelingen bij ons gekomen en zijn ons tot op vandaag trouw gebleven. Dat waarderen wij zeer.

Sterke merkpartners

KOX
Oregon
Protos
3M
Jobman
Makita
PSS
SHW
Ergo-Schnitt
Felco
Haix
Halder

Medewerkers

Betrouwbare kwaliteit, persoonlijke service en vakkundig advies tonen aan dat de klant centraal staat bij KOX. Onze professionele medewerkers adviseren u ook graag over technische onderwerpen. Behalve bijscholingen volgen bij de fabrikanten zelf moeten KOX medewerkers ook beschikken over een motorzaagdiploma. Dus degene die u aan de lijn krijgt, beschikt niet alleen over de theoretische basiskennis, maar ook over praktijkervaring met vellen en takken verwijderen, maar ook met onderhoud van motorzagen en preventie van ongevallen.

Een vraag stellen

0800 096 69 66

KOX klantenservice

Heeft u nog vragen? Wij geven
u graag advies!

KOX Community en interessante content

We hebben nu ook een pagina op Facebook om dichter bij onze klanten te zijn en makkelijker informatie uit te wisselen. Hier vindt u info en tips & tricks voor in en om het bos: zo blijft u altijd op de hoogte. Bezoek onze Facebookpagina en sluit u aan bij onze community.

Overige inhoud

terug

Toestemming voor gegevensverwerking

We willen gebruikmaken van diensten van derden om de webshop en onze diensten te verbeteren en optimaal vorm te geven (handige functies, optimalisering webshop). Verder willen we reclame maken voor onze producten (sociale media/marketing).
Daarvoor kunt u hier toestemming geven en deze te allen tijd intrekken. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.

Instellingen