Zoeksuggesties

{{{name}}}

Product suggesties

Categorie suggesties

{{{name}}}

Merk suggesties

{{{name}}}

Bosbouw thema`s

{{{name}}}


Nieuw
Aanmelden voor de Nieuwsbrief

PSS

PSS

Innovatieve kleding voor de bosbouw in alle lagen

PSS uit Hirrlingen (Baden-Wrttemberg) staat voor bosbouwkleding uit de praktijk voor de praktijk. Gaat lang mee, makkelijk te wassen en duurzaam geproduceerd! Met slechts vijf lagen snijbescherming bereikt PSS dezelfde kettingstoptijd die andere fabrikanten realiseren met zeven lagen – en dat is nog maar een van de vele verbeteringen van de X-treme collectie. Deze collectie is tot stand gekomen in samenwerking met ervaren professionals uit de bosbouw, dus berekend op de extreme werkomstandigheden, temperatuurverschillen en de ergonomie van de bosbouw. Zo is er gekozen voor robuuste, zeer lichte en ademende stoffen – met goede ventilatie via de ritsen aan de achterzijde van de broek. De verbeterde functionaliteit blijkt ook uit de grote scheurvastheid dankzij het gebruik van Vectran, een nieuwe hightech vezel. Een goede pasvorm en het sportieve design met voldoende zakken waarborgen het perfecte draagcomfort.

Veiligheidszaagbroek

Werk- en outdoorbroeken

Bosbouwjack

Shirts

Naar het PSS-assortiment
Deel pagina

Heeft u vragen of niet gevonden wat u zocht?

Telefonisch advies
0800 096 69 66

ma - do: 08.00 - 16.00 uur

Overige inhoud

terug

Toestemming voor gegevensverwerking

We willen gebruikmaken van diensten van derden om de webshop en onze diensten te verbeteren en optimaal vorm te geven (handige functies, optimalisering webshop). Verder willen we reclame maken voor onze producten (sociale media/marketing).
Daarvoor kunt u hier toestemming geven en deze te allen tijd intrekken. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.

Instellingen