Zoeksuggesties

{{{name}}}

Product suggesties

Categorie suggesties

{{{name}}}

Merk suggesties

{{{name}}}

Bosbouw thema`s

{{{name}}}


Nieuw
Aanmelden voor de Nieuwsbrief

Contact

Oregon Tool GmbH
Lise-Meitner-Strae 4
70736 Fellbach
Duitsland

Telefoon: 0800. 096 69 66
E-Mail: service-nl@kox.eu

Bestuurder: Ralf Geiger, Jochen Weber

Handelsregister: Amtsgericht Stuttgart,Duitsland, HRB 382740
BTW-nummer: NL 8238 51801 B01

Verantwoordelijk in de zin van artikel 55 RStV:
Jochen Weber
Lise-Meitner-Strae 4
70736 Fellbach
Duitsland

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting aan, die u hier kunt vinden https://ec.europa.eu/consumers/odr/. Consumenten hebben de mogelijkheid om dit platform te gebruiken voor de beslechting van geschillen.

Voor de beslechting van geschillen uit een overeenkomst met een consument, dan wel daarover of een dergelijke overeenkomst al dan niet bestaat, zijn wij verplicht deel te nemen aan een geschillenbeslechtingsprocedure voor een geschillencommissie voor consumentenzaken ('Verbraucherschlichtungsstelle'). Bevoegd is de zogeheten Allgemeine Verbraucherschlichtungsstelle van het Zentrum fr Schlichtung e.V., Straburger Strae 8, 77694 Kehl am Rhein (D), www.universalschlichtungsstelle.de. Wij zullen deelnemen aan een geschillenbeslechtingsprocedure voor deze commissie.

Overige inhoud

terug

Toestemming voor gegevensverwerking

We willen gebruikmaken van diensten van derden om de webshop en onze diensten te verbeteren en optimaal vorm te geven (handige functies, optimalisering webshop). Verder willen we reclame maken voor onze producten (sociale media/marketing).
Daarvoor kunt u hier toestemming geven en deze te allen tijd intrekken. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.

Instellingen