Zoeksuggesties

{{{name}}}

Product suggesties

Categorie suggesties

{{{name}}}

Merk suggesties

{{{name}}}

Bosbouw thema`s

{{{name}}}


Nieuw
Aanmelden voor de Nieuwsbrief

KOX Harvester – alles rondom de KOX Harvester-bosbouwmachine

Met de Harvester bieden wij een uitgebreid assortiment voor de hooggemechaniseerde houtoogst. We zijn met name gespecialiseerd in snijgereedschappen voor de Harvester. Daarnaast leveren wij ook alle hydraulische onderdelen, slangen, filters, grijpers, terreinkettingen en nog veel meer voor bosbouwmachines. KOX Harvester is al sinds vele jaren bekend vanwege de bijzonder goede prijs-kwaliteitverhouding. Met name op het gebied van zaagkettingen en kettingbladen hebben wij onze naam stevig gevestigd. Naast de bekende Oregon-producten leveren wij u ook hoogwaardige en voordelige KOX zaagkettingen en KOX kettingbladen. Onze producten worden in professionele kwaliteit geproduceerd door gerenommeerde fabrikanten. U kunt dus gewoon vertrouwen op zowel de beroemde kwaliteit als service van KOX; snel, goed en voordelig.

Professioneel advies

Onze specialisten in het KOX Harvester-assortiment helpen u graag met raad en daad!

Duitse telefoon: +49 711. 300 33-300
ma t/m vrijdag van 7:30 tot 17:00

Overige inhoud

terug

Toestemming voor gegevensverwerking

We willen gebruikmaken van diensten van derden om de webshop en onze diensten te verbeteren en optimaal vorm te geven (handige functies, optimalisering webshop). Verder willen we reclame maken voor onze producten (sociale media/marketing).
Daarvoor kunt u hier toestemming geven en deze te allen tijd intrekken. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.

Instellingen