Zoeksuggesties

{{{name}}}

Product suggesties

Categorie suggesties

{{{name}}}

Merk suggesties

{{{name}}}

Bosbouw thema`s

{{{name}}}


Nieuw
Aanmelden voor de Nieuwsbrief

KOX catalogus

KOX catalogus Bosbouwjaar 2021/2022

Ons assortiment speciaal afgestemd op uw eisen

De KOX catalogus voor bosbouwseizoen 2021/2022

  • PDF download: Onze KOX catalogus downloaden als pdf (100MB). Dan kunt u hem meteen doorsnuffelen.
  • Gratis per post: De gedrukte KOX catalogus direct in huis. Ook die ontvangt u natuurlijk helemaal gratis.
Bosbouwjaar 2021/2022

Hier vindt u uw professionele uitrusting voor de bosbouw: robuuste toebehoren voor motorzagen, bijv. zaagkettingen, zaagbladen en slijpgereedschap. Betrouwbare apparaten zoals de motorzagen van Dolmar. Velhevels, sappies en allerlei andere onmisbare gereedschappen voor de bosbouw – van beproefde kwaliteit en ook met het KWF-keurmerk.

Ook persoonlijke beschermingsmiddelen vinden wij enorm belangrijk. Daarom vindt u hier niet alleen de populaire kleding met snijbescherming van PSS, maar ook onze eigen exclusieve KOX snijbeschermingscollectie 2.0, geperfectioneerd aan de hand van uw tips uit de praktijk en onze knowhow gebaseerd op ruim 40 jaar ervaring.

Overige inhoud

terug

Toestemming voor gegevensverwerking

We willen gebruikmaken van diensten van derden om de webshop en onze diensten te verbeteren en optimaal vorm te geven (handige functies, optimalisering webshop). Verder willen we reclame maken voor onze producten (sociale media/marketing).
Daarvoor kunt u hier toestemming geven en deze te allen tijd intrekken. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.

Instellingen